Kosztin Mihály Blogja

Kosztin Mihály Blogja

Váltsunk kormányt, 2018-ban! Lehet.

2017. június 05. - KosztinMihály

A kormányváltás lehetősége adott 2018-ban!

Mi, az Együttben hiszünk annak lehetőségében és készek vagyunk együttműködni a megvalósításban. Mi, nem adtuk fel 2018-at! Hiszünk abban, hogy elveinket nem feladva el lehet érni, hogy választókerületenként csak egy demokratikus jelölt álljon szemben a Fidesz és Jobbik jelöltjeivel szemben. Ebben az esetben elérhető a kormányváltás. Erről beszélt Szigetvári Viktor a rendezvény nyitóbeszédében melyet ITT megnézhetsz.

Juhász Péter, az Együtt elnökének szavaival élve: "A politika az egy szolgálat. Itt van az idő! Itt van most egy Momentum, hogy Legyen más a politika, hogy legyen Párbeszéd, hogy Együttműködjünk. Nem egy pártban, de együtt meg tudjuk változtatni Magyarországot."

Múlt szombaton az Együtt bejelentette a párt jelöltjeit a 2018-as parlamenti választásra, az ország mind a 106 választókerületére, mely mutatja, hogy ott vagyunk mindenhol az országban! Sőt! Nyitottak vagyunk egy esetleges előválasztásra is minden EVK-ban. Lássuk be, hogy jelöltek nélkül ez igencsak nehezen menne...  Az Együtt számára nem a parlamentbe jutás a kérdés, de attól sokkal fontosabb a regnáló rezsim leváltása, melyet elérhetünk, megfelelő együttműködéssel. Tudjuk azt is, hogy nem a mi jelöltjeink lesznek mindenhol az állva maradt demokratikus jelöltek, de hajlandóak vagyunk kompromisszumokra.

jeloltbem_szig.jpg

Tudjuk, hogy az eredményes választás érdekében több választópolgárt kell elérni, illetve ezen választóknak olyan alternatívát kell állítani, melyre szavazni tud és szavazni akar! Hiszünk abban, hogy az új pólus építésével a régi "elit" listája mellett az új politikai szereplők listájával (pártok és civilek együttműködésének listájával) leválthatjuk a kormányt!

Hajdú-Bihar megye választókerületeiben az alábbi jelölteket indítja az Együtt:

Hajdú-Bihar megye 1. (Debrecen) Dr. Szegedi István 
Hajdú-Bihar megye 2. (Debrecen) Dr. Orosz Tamás 
Hajdú-Bihar megye 3. (Debrecen) Kosztin Mihály 
Hajdú-Bihar megye 4. (Berettyóújfalu) Oláh Lajos 
Hajdú-Bihar megye 5. (Hajdúszoboszló) Rutz Tamás 
Hajdú-Bihar megye 6. (Hajdúböszörmény) Szemők Zoltán 

Az alábbi videón megnézheted a közvetítés egy részét:

 https://www.facebook.com/egyuttkorszakvaltok/videos/1330121353772435/

A teljes közvetítést ITT éred el.

Kosztin Mihály

A bejegyzés trackback címe:

https://kosztinmihaly.blog.hu/api/trackback/id/tr112565001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása