Kosztin Mihály Blogja

Kosztin Mihály Blogja

Mert Debrecenben sem maradtunk csendben!

2017. május 21. - KosztinMihály

 

kep.jpg

Ma ismét tüntetünk országszerte, mert nem maradhatunk csendben!
Nem maradhatunk csendben, amikor a pénzünk és a szabadságunk után épp' a jövőnket, gyermekeink és unokáink jövőjét akarják ellopni.

Szerzett jogokat vesznek semmibe, törvényeket alkotnak a lopásra, akár visszamenőleges hatállyal… Pár nap alatt hoznak törvényeket, mindenféle hatástanulmány nélkül!
Lezüllesztik az oktatást az általános képzéstől a felsőoktatásig, miközben az egészségügy rendszere is több sebből vérzik!

Mára oda juttatták az ország lakosságát, hogy orvosok, nővérek százai menekülnek jobb megélhetés miatt külföldre! De ez sajnos minden szegmensben dolgozókat érint, az építőipartól, a bankszektorig, a jogi tanácsadótól, a bébiszitterig, a villanyszerelőtől a kevésbé szerencsés gázszerelőig…
Ezek az emberek NEM szerencsét próbálni mennek… Sokunknak rokonai, barátai talán végleg elhagyták hazánkat!
Már nem az a cél, hogy tapasztalatot gyűjtsenek! Viszik a családjukat, s talán soha többé nem jönnek vissza…

Szomorú látni, hogy gyermekeink már felsőoktatási képzésük megkezdésekor nem a hazai egyetemeket nézik lehetőségként. Már most el akarják hagyni hazánkat!

Nem akarhatjuk, hogy gyermekeinket elveszítsük! Nem akarhatjuk, hogy természetessé váljon az, hogy a mi gyermekeink másik nemzet gazdagodását segítse saját hazája elhagyásával!
Szégyen, hogy ide juttatta a Fidesz és mocskos politikája hazánkat!

Folyamatosan bontják le a sajtószabadság köveit, hazug propagandát sulykoló médiák létrehozásával, illetve korábbi hiteles portálok felvásárlást követő lezüllesztésével! Valódi hírek helyett folyamatos a néphülyítés, folyamatos a hazugságok terjesztése az igen kiszélesedett állami médián! Melyet MI fizetünk!

Mindeközben emberek tízezreit tanították meg kenyéren és vízen élni, közmunka béklyóját rájuk kényszerítve, mint királyi kegy…

NEM KÉRÜNK a gyűlöletből,
NEM KÉRÜNK hergelésből,
NEM KÉRÜNK filléres közmunkából.

  • Nekünk összetartásra, bizalomra, hitre és jövőképre, tisztességes munkára, támogatásra, ösztönzésre van szükségünk. Mert ebből épül fel egy boldog, mosolygós, nyugodt Magyarország.
  • Nekünk olyan Magyarországra van szükségünk, ahol a tisztességgel meg lehet élni, ahonnan nem menekülni kell, mint napjainkban…
  • Olyan Magyarországra van szükségünk, ahol lehetősége van gyermekeinknek a fejlődésre!
    Ahol nemcsak azok tanulhatnak tovább, akiknek a szülei ki tudják fizetni a tandíjat vagy a különórákat, hanem bárki, akinek van akarata és tehetsége.
  • Ezért töröljük el a tandíjat, ezért engedjük el a tandíjra felvett diákhiteleket, ezért biztosítunk ingyenes nyelvi képzést a felsőoktatásban.

A milliárdok tolvajai mára kiépítették strómankultúrájukat, annak érdekében, hogy ki tudják fosztani hazánkat, miközben egyeseknek kb. 700.000 ft megtakarítása van…papíron(!) mert bőr az van az arcán! Az egyik főstróman oly mértékű gazdagodást produkált néhány év alatt, melyet Bill Gates is igen csak megirigyelne… Cég, cég hátán, szállodák sokasága, természetesen televizió is kell, mert hát, szeretne egy jó tévét, nézhető tévét… Gondolom, ahogy a királya parancsolja…

De nem kell messze menni, családon belül is sikerül a látványos gazdagodást megvalósítani, mert hát az igen csak DRÁGA miniszterelnök veje is sokba kerül hazánknak… Mert mint tudjuk, Ráhelék is a saját lábukon állnak…

Elegünk van a milliárdokat lopó úrificsúrokból!

Elegünk van a Mészáros Lőrincekből és Tiborcz Istvánokból, akik a mi pénzünkből paroláznak.

  • Nekünk tisztakezű, okos politikusokra van szükségünk, akik közülünk valók, akik értik a bajainkat.
  • Nekünk elszámoltatható politikusok kellenek, nekünk biztonságra van szükségünk.
  • Ezért vetünk ki jóvátételi adót Orbán Viktor tisztességtelenül meggazdagodó oligarcháira.

Ezért vesszük vissza az Orbán-családtól és legszűkebb érdekkörüktől az ellopott vagyonokat.
Ezért adunk részleges kárpótlást mindazoknak, akiktől elvették trafikjaikat, földjeiket és magánnyugdíj-megtakarításaikat.

  • Nekünk olyan ország kell, amelyik azt mondja: engedlek szabadon élni, dolgozni, nem avatkozom bele folyton a mindennapjaidba, de ha bajba kerülsz, ott fogok állni melletted, és támogatni foglak.

 

Tudjuk a dolgunk, CSELEKEDNI KELL!

Csakis a cselekvő politika, a cselekvő ellenzékiség, a cselekvő ellenállás vezethet eredményre ezzel a mocskos hatalommal szemben.

Csakis a cselekvés adhat reményt, csakis a cselekvés adhat erőt mindannyiunknak.

Csakis a cselekvés hozhat bármiféle együttműködést, hogy előbbre jussunk Orbán Viktor leváltásában.

Csakis a cselekvés hozhat megújulást és haladást a politikában.

Csakis a cselekvés hozhat változást.

Az Együtt ezért cselekszik.

Az Együtt ezért a cselekvő ellenzék pártja.

 

Állítsuk meg Orbánt!

Állítsuk meg a Fideszt!

Állítsuk meg a korrupciót!

Cselekedjünk Együtt, egy élhetőbb, boldogabb Magyarországért!

Kosztin Mihály

A bejegyzés trackback címe:

https://kosztinmihaly.blog.hu/api/trackback/id/tr9212530503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása