Kosztin Mihály Blogja

Kosztin Mihály Blogja

Debrecenben is (le)takarít az Együtt!

2017. július 13. - KosztinMihály

Ez a rendezvény Budapestről indult ki, melyet Vajda Zoli barátom indított Budapest 16. kerületéből szintén bejelentett eseményként meghirdetve, törvények betartásával, fényes nappal.

Mai napon is több helyszínen, Pécsett, Budapest több kerületében hasonló akció folyik, holnap Pomáz, Szentendre és Szombathely és még sorolhatnám azokat a településeket, ahová ez az országos akció kiterjed, mert nem értünk egyet!

Mi, aktív debreceni illetve magyar állampolgárként nem hagyjuk, hogy egymás ellen uszítsanak minket, mert nem ilyen célra adjuk adó forintjainkat.

Orbán és a Fidesz a félelem és a gyűlölet politikáját, illetve propagandáját használja a nép félrevezetésére és oligarchái pénzelésére a hatalomért! Csak a hatalomért!

Mint láthatjuk, Orbán nem válogat eszközeiben, s ha kell egykori támogatóját vagy akár barátját áldozza be a hatalma megtartásáért. Soros György nélkül Orbán és a Fidesz talán sehol nem lenne, de ma ő lett a hatalom bűnbakja, őt ábrázolják a mögöttem lévő uszító, gyűlöletkeltő, hazug plakáton, mellyel az egész országot teleplakátolták sok-sok 10-100 milliókért.

Mi, az Együttben ezt nem tűrjük! Ne mondja meg senki nekünk Magyaroknak, hogy kit gyűlöljünk, kitől féljünk! Ne uszítsa egymás ellen hazánk polgárait senki!

Ezért eltávolítjuk ezt a gyalázatos plakátot, így kifejezve véleményünket, lemosva ezzel a gyalázatot!

Az Együtt országos méretű plakáttépési akciója már is sikerre vezetett. Ismét bebizonyosodott, hogy cselekvésből lesz változás. A cselekvő ellenzék pártjaként az Együtt elérte, hogy a kormány július 15-ével visszavonja antiszemita kampányát. Ez azt jelenti, hogy egy hét múlva eltűnhetnek ezek a plakátok az utcákról.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kosztinmihaly.blog.hu/api/trackback/id/tr9412661837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása